home weddingplanner diensten actueel gallery contact

links

   
 

Diensten

Weddingplanning van A tot Z:
Voor het complete pakket is de Weddingplanner van het begin tot het einde bij de organisatie van jullie huwelijk betrokken. Tijdens een persoonlijk gesprek zullen zaken als locatie, budget, fotograaf etc. besproken worden. Maar er zal zeker ook gekeken worden naar jullie als stel, jullie interesses en smaak, zodat de weddingplanner een goed beeld kan krijgen van jullie wensen. Uiteraard houdt het bruidspaar de regie zelf in handen.

Ceremoniemeester:
Je vindt organiseren zelf het aller leukste en je hebt de dag zelf al tot in de puntjes gepland en geregeld. maar wel behoefte aan een ceremoniemeester die als tussenpersoon tussen het bruidspaar en de gasten optreedt? MaLoMi kan ook deze dienst voor jullie uitvoeren. De bruiloft zal door MaLoMi worden begeleidt en als bruidspaar zul je onbezorgd van de dag kunnen genieten. Uiteraard kan MaLoMi als ceremoniemeester ook naast de ceremoniemeester(s) van het bruidspaar zelf worden ingezet.

Weddingconsult:
Verschillende achtergronden, verschillende gedachten, daarmee een verschillende voorkeur voor de manier waarop de dag moet worden ingevuld. Het is dan goed om een adviesgesprek aan te vragen.
MaLoMi kan door tijdens dit gesprek goed te luisteren naar jullie wensen en ideeŽn, met de ervaring die MaLoMi in huis heeft advies geven en samen tot een mooie invulling van de dag komen. Zo creŽer je een huwelijksdag die jullie beide aanspreekt.

Wat kost een Weddingplanner?
Benieuwd naar de kosten voor het inhuren van MaLoMi Weddingplanning bij verschillende diensten? Er vindt altijd eerst een persoonlijk gesprek plaats. Na dit gesprek zal er een op maat gemaakt advies en bijbehorende prijsopgave/offerte worden opgesteld. 

 

 

 

   
 
 

MaLoMi Weddingplanning - Kruidentuinlaan 1 - 3452 SW  VLEUTEN - 030- 878 1964 - 06-28971329 - nurol@malomiweddingplanning.nl